07 декември 2011

Некадърен чалга-певец обира бюджета на Пловдив

Вижте тук: Веселин Маринов „превзема” Пловдив срещу 10 хил. лв.
Научаваме, че след предизборните кметски обещания на Иван Тотев, истината е друга - Пловдив ще плати на Веселин Маринов 10000 лева, за да ни тероризира на площад Централен. Толкова ли е богата общината? Ако е така, да ги бяха дали тези пари за нещо по-читаво. Ами ако изброим концертите на Веселин Маринов и в другите градове, все финансирани с държавни пари? Май има далавера, нали?
Това ли е краят на чалгата, г-н Тотев? Та Веселин Маринов е "кралицата" на соц-чалгата, той е символ на посредствената посткомунистическа простотия, на успеха на натрапваната некадърност! Толкова ли не се намериха нормални музиканти, че да ни се натрапва това велико творение на чалгарската парвенющина, на нечистоплътния блясък?
Колко души ще го слушат, ако не броим няколкото червени бабички, няколкото кметски подлоги, и 2-3 комунистчета с "модерна лява" ориентация? На Цоцо Цветанов ли помагате, г-н Тотев, или просто му се подмазвате?

4 коментара:

  1. Анонимен7.12.11 г., 20:10

    Абе вие защо не искате да проумеете, че Веселин Маринов има фенове и те са факт, колкото и да не ви се иска.
    Аз съм на 25 години и ще бъда на концерта в Пловдив. Радвам се, че са се сетили да го поканят.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7.12.11 г., 21:44

    Покрай Тотев смърди отдавна. Кратък пример тук: http://youtu.be/lYeJYWk1RCE
    Из това видео Тотев говори за нарушаване на изборния ден, почерпки, платени статии...

    ОтговорИзтриване
  3. Ами разбира се, 25-годишен анонимен почитателю! Аз съм изброил всички фенове на Веселин Маринов малко по-горе, и съм Ви включил и Вас в списъка.
    Да направим простичка сметка: колко фена ще са пред сцената на Веселин Маринов, да разделим 10000 лева (хонорара) на броя им, и да си отговорим на въпроса защо общината плаща такива скъпи билети. Нали сме в криза? А Веско печели от нашите общинки данъци и такси.

    ОтговорИзтриване
  4. Такива мероприятия в тази криза трябва да се правят без пари. Поне да се даде гласност на местни изпълнители или такива, които ще участват благотворително.

    ОтговорИзтриване