16 март 2008

ДНСК ще събаря бараки и тоалетни от плажа

ДНСК издаде 4 заповеди за събаряне на общо 24 незаконни обекта изградени на територията на к.к ”Златни пясъци”. В момента тече процедура по избор на изпълнител на фактическото събаряне на обектите. Заповедите са издадени за :
„Снек хаус-Славеев рай”-изграден в уличното пространство срещу хотел „Афродита”и хотел”Тинтява”
„Шест броя павилиони”- изграден в уличното пространство зад хотел „Перуника”
„Девет павилиона”- намиращи се кв.50 по плана на к.к „ Златни пясъци”
„Осем броя павилиони”- изграден в уличното пространство до ресторант-боулинг „Бонкърс”, в к.к „Златни пясъци”.
ДНСК са успяли да забележат и незаконните постройки по плажовете на община Царево - на плажа Бутамята са установили че има бетонна тоалетна (функционираща от 2002 г.) и пет кръчми (горе-долу пак от тогава). Е, не са забелязали незаконно построения хотел "Белла Виста Бийч клуб", но карай - пак ще се разходят, за да го видят. Подобно е положението и по плажовете Арапя и Нестинарка, където между незабележимите хотели върху пясъка ДНСК са открили незаконни бараки и тоалетни.
Оригиналната статия е в forthenature.org

Интересно, дали ДНСК ще забележи ето тези три обекта: "Златна перла", "Ривърсайд вилидж" и криминалния строеж на плажа Веселие. Според мен тези неща са много по-лесно забележими, в сравнение с актуваните от ДНСК обекти. Не ме интересува, дали според ДНСК тези три постройки са тоалетни, кръчми, павилиони или паркинги. Знам само, че са незаконни, въпреки че са с изфабрикувани "узаконяващи" документи. КОГА ЩЕ БЪДАТ СЪБОРЕНИ?

Няма коментари:

Публикуване на коментар