26 февруари 2009

Протест! ДА ЗАПУШИМ БУЛЕВАРДА!

източник: http://saverila.ludost.net/saveparks.html

17.00, петък (27.02.2009) на ПОПА

Да запушим булеварда!

ПРИЯТЕЛИ!
1 година и половина, след като не дадохме Странджа,

ето че напъните на мафията да превземе вече не един,а 3 парка и да застроят дробовете ни с бетоните си, след множество пожари, целящи само и единствено "освобождаването" на терени за строеж, се активизираха с надеждата, че сме сломени и забравили онова, в което вярваме!

ДНЕС ЕДИНСТВЕНИТЕ ДИРЕКТОРИ НА ПРИРОДНИ ПАРКОВЕ, КОИТО НЕ ДОПУСКАТ ИНВЕСТИТОРИ ДА УНИЩОЖАВАТ ПРИОРОДАТА И БЪДЕЩЕТО НИ, СА ПРЕД УВОЛНЕНИЕ ПОД НАТИСКА НА КМЕТОВЕ ОТ ДПС И БСП! ВЕЧЕ Е УВОЛНЕН ДИРЕКТОРЪТНА ПАРК ВИТОША, КОЙТО ОПАЗИ ПАРКА ДОСЕГА ОТ ХИЛЯДИТЕ ИНВЕСТИЦИОННИ НАМЕРЕНИЯ! СЛЕДВАТ УВОЛНЕНИЯ В ПАРК СТРАНДЖА И ВРАЧАНСКИ БАЛКАН!

САМО ДНЕС, САМО ТУК И СЕГА МОЖЕМ ДА СПАСИМ СТРАНДЖА, ВИТОША И ЗАПАДНА СТАРА ПЛАНИНА от онези, които вярваха, че ще забравим!
НЕ сме забравили лятото на своето недоволство и няма да забравим! Не сме такива!
СИЛНИ СМЕ С ТОВА, В КОЕТО ВЯРВАМЕ - ЧЕ ПАРИТЕ, СТРОЕЖИТЕ И МАФИЯТА НЯМАТ ПРАВА НАД ПРИРОДАТА И ЧОВЕШКОТО ДОСТОЙНСТВО!

17.00, петък - напишете какво мислите, където можете, сложете си клоунски носове, и нещо червено, с което да разярим бика. на ПОПА.
ВЕДНАГА И ВСИЧКИ!

НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ АРЕСТИТЕ И НЕ НИ Е СТРАХ ОТ ТЯХ!
ЕДИНСТВЕНОТО, ОТ КОЕТО НИ Е СТРАХ Е МАЛОДУШЕТО И НЕВЕЖЕСТВОТО!


Ако не сте в София, участвайте на този адрес.


Още информация за наглите действия на срастналото с мафията правителство: http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1277244
Червената метла в действие - уволняват всеки, който се е противопоставил на БСП и ДПС!

2 коментара:

  1. Анонимен27.02.09 г., 13:44

    Юруков е човек, позволил си на конгреса на БСП да говори буквално следното: "трябва да унищожим мръсните еколози..."

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27.02.09 г., 13:48

    Парламентът освобождава Васил Калинов (БСП), който заминава посланик в Азербайджан
    http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/02/27/681985_parlamentut_osvobojdava_vasil_kalinov_bsp_koito/
    Парламентът ще прекрати днес предсрочно депутатските пълномощия на шефа на земеделската комисия Васил Калинов (БСП), под чието ръководство бяха приети поредица от скандални промени в законите за горите и за лова. Причината е, че на 4 март Калинов заминава посланик в Азербайджан, след като президентът Георги Първанов го назначи с указ в края на миналата година.
    Калинов ще заеме мястото на досегашния ни дипломатически представител Иван Палчев. Назначението се подготвя близо две години, по неофициална информация силен натиск за това са оказвали от ДПС. Поста на Калинов в земеделската комисия ще наследи Георги Юруков, също сочен за близък до президента Георги Първанов.
    В началото на годината екоактивисти поискаха оставката на Калинов заради поредните промени в закона за горите, които според тях обслужват интересите на инвеститорите и застрашават природата. Обвиниха го в "топли отношения" с Христо Ковачки, Гриша Ганчев и Цеко Минев. Чрез процедурни хватки и след многократни заседания на комисията при съмнителен кворум Калинов успя да прокара миналото лято и привилегии за ловните феодали. Тогава депутати от левицата обвиниха съпартийците си Калинов и Юруков, че прокарвали интересите на Валентин Златев - шеф на "Лукойл", и адвоката Тодор Батков - наемателите на ловни полета и също сочени за близки до Първанов.
    Следващият в листата на БСП след Калинов е кметът на монтанското село Медковец Венцислав Куткудейски. Той кара пети мандат и ако се откаже от депутатското място, в парламента може да влезе местният бизнесмен и строителен инженер Марин Маринов.

    ОтговорИзтриване