30 март 2012

Царят е гол? Не - просто президентът е идиот

Не вярвате? Вижте тук:

Плевнелиев пожела до 2020 г. да се ходи на ски с метрото


Накратко: нашият президент счита, че до 2020 г. могат да се построят метро от София до ски пистите на Витоша, велоалея по протежението на Дунав, свръхмодерен музей по Черноморието и лифт, който свързва Царевец и Арбанаси. София, според този малоумник, може да бъде единственият град на планетата, в който хората да могат да ходят на ски с метро.
Аз пък се питам, защо в такъв случай да се хабят средства за метро от летището до ски-пистите? Нали и без това Цеко ще изсече застрои цяла Витоша и ходенето до там ще се обезсмисли? Ами не е ли по-удобно да направят ски-писти до летището - хем скиорите няма да се изморяват, пък и няма опасност да падат докато се спускат по опасния наклон. Абсурдно ли е предложението ми? Почти колкото това за лифта до арбанаси, или като това за велоалеята по Дунав?

Преди известно време пак същият индивид заяви, че можем да надминем Австрия по броя на ски-пистите (вероятно ще трябва да направим такива и в Дунавската равнина).

А след това пък посочил като приоритет биоземеделието и производството на храни. Как ще стане при тази луда урбанизация, за която говори - не знам. Ако някой знае - нека да коментира.

Докато обаче чакам коментарите мисля, че нашият неук президент трябва да седне с учебник по география на България и сам да си направи сметката колко идиотски са изказванията му. И да спре силните хапчета.

Не забравяй: ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА КРАДЕ ОТ ТЕБ!
ГЕРБ обслужва мафията на Цеко Минев
рекламно каре

Няма коментари:

Публикуване на коментар