26 август 2013

ДС-Мафията организира мрежовата си агентура в група "София без блокади"

източник: Биволъ

След нескопосни опити да се маскират като Анонимните, разобличени в зародиш от Биволъ, пилотираните от ДС мафиотски дронове в социалните мрежи бяха реорганизирани. Отскоро във Facebook се появи група "София без блокади", обявяваща се против протестите. Имитирайки модела на "Протестна мрежа", "София без блокади" излъчи говорители, които трябва да представляват групата пред институциите, обществото и медиите. Бегъл преглед на някои от имената разкрива очевидни зависимости от ДС, БСП, олигархични кръгове (КТБ, ТИМ) и про-руски енергийни лобита:

Идеолог на групата е шестакът Владимир Танев - агент "Спасов", VI управление на ДС, 1 отдел, 5 отделение. Танев е бивш програмен директор в "Дарик" на Радосвет Радев, който също е агент на ДС. Ето част от "екипа", който той е събрал:

- Нора Стоичкова - ПР на Богомил Манчев от "Риск Инженеринг" - един от лидерите на "енерийната мафия" и най-активен лобист за АЕЦ "Белене";

- Ани Алашка - ПР на БСК и лично на Божидар Данев, наскоро разсекретен като дългогодишен агент на Държавна сигурност;

- Любка Качакова - бивша царска пасионария, близка до бившите министри на НДСВ Милен Велчев и Николай Василев. Велчев е представител в България на "банката на Путин" ВТБ, която е основен партньор на КТБ на Цветан Василев (Делян Пеевски). Николай Василев е дългогодишен ментор на Мария Дивизиева - шефката на кабинета на Орешарски.

- Веселина Томова - Afera.bg, "Бареков в рокля". Нечистоплътна поръчкова медия, използвана от ченгесарите за контролирани течове и компромати. Според бившия собственик на сайта Веселин Данов, който е и бивш затворник, Томова е продала сайта на престъпната групировка ТИМ.

- Елена Маразова - дъщеря на проф. Иван Маразов - кандидат на БСП за президент, заедно с Ирина Бокова през 1996 г. Маразов е личен консултант за иманярската колекцията на Васил Божков - Черепа и заедно с Божидар Димитров има заслуги за нейната легализация;

- Богомил Бонев - бивш вътрешен министър при Костов, освободен след доклад за корупция и нерегламентирани връзки с подземния свят в кабинета на ОДС. В момента е служител на бившия свинар и червен олигарх Георги Гергов, областен и градски лидер на БСП в Пловдив.

- Александър Симов - журналист от в. Дума и блогър-амбразурчик. Преди да си легне поглежда под кревата си дали там не се е скрил Джордж Сорос.

- Любомир Кольовски - бивш журналист, отговорен секретар на разпуснатата през 1999 г. фантомна Политическа партия "Гражданска инициатива", която типично по ченгесарски дублира името на Движение "Гражданска инициатива" на автентичния дисидент Собаджиев;

Тази подбрана чета от активисти на БСП, агентура на ДС и зависими олигархични пионки заявява, че "категорично се противопоставя на блокадите и загражденията на булеварди, улици и кръстовища", които според тях смущават спокойствието на столичани. Засега във Facebook, но предстоят и публични изявления в класическите медии. Поредното менте отгледано от шестаците, което след пишман-анонимните и престъпните елементи като Петното ще влезе в ролята на "независими възмутени граждани", подкрепящи мафиотската банда във властта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар