13 ноември 2008

Кампания "Обща кауза" и демонстрация срещу заменките

Демонстрация срещу Замените на земи и гори в ущърб на обществения интерес ще се състои на 19 ноември пред северния вход на Парламента от 11ч.

По това време в сградата на Парламента ще стартира общонационалната кампания „Обща кауза”, за връщане на заграбените чрез замени десетки хиляди декара държавни земи в най-красивите кътчета на страната. Виж тук:
Явлението ЗАМЕНИ или най-голямото заграбване на българска земя в мирно време

Целта на кампанията е да провокира политическите сили преди изборите да подпишат обществен договор, с който да се задължат да променят законодателството и да възстановят заграбените земи и гори.

От 11ч. в сградата на Парламента ще започне среща, на която са поканени голяма част от политическите партии в страната, голяма част от активните неправителствени организации и редица публични личности. Срещата е организирана от Зелени Балкани и Националната антикорупционна коалиция. На нея ще стане видно, кои политически сили, организации и личности имат смелостта и съзнанието да направят решителна крачка, за да се ложи край на разграбването на България.

За да върнем заграбената българска земя, за да опазим най-голямото национално богатство ЕЛА И ТИ!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар