19 декември 2008

Природозащитници, земеделци и студенти протестират пред парламента. Депутатите обаче избягаха.

Най-неочаквано, половин час след началото на днешното заседание, Георги Пирински обяви Коледна ваканция до 14 януари .... (прочетете повече тук)
Причината беше, че въпреки най-различните опити за саботаж, пред парламента успяха да се съберат заедно протестиращи студенти, природозащитници и земеделци. Общото между трите групи е, че са тотално прецакани от триглавата ламя, нарекла себе си с прозвището "правителство" ... (вижте и тук)
(снимки от протеста)
Да... прекалено много искат протестиращите:
Земеделците имат наглостта да поискат парите, които депутатите и министрите откраднаха от тях. Хубава работа! Абе вярно, че на село нямат реални представи за трудния депутатски живот, ама не си ли дават сметка, че и онези в парламента носят душа? На земеделците им е по-лесно - ще види че няма да му дадат, ще се прибере, ще поработи денонощно и все ще свърже двата края. А горките депутати от къде ще припечелят нещо? Нямат друг избор, затова крадат като за последно.
Природозащитниците нахално искат да бъде върната държавната земя, която депутатите и министрите откраднаха от всички нас. А, не може така! В нашата китна родина понятието "държавна собственост" е равносилно на "бъдеща собственост на мафията". Който не харесва мафията, значи че не харесва държавната власт! На бившите защитени дуржавни територии, които бяха някакви си световно важни природни обекти, нашите строители на комунизма направиха огромни частни хотели, много голф игрища, блокове с апартаменти, много ски-писти (даже на 500 м надморска височина), пак хотели, мелачки за прелетни птици, още хотели, голф игрища и т.н.
А да не говорим за безграничното нахалство на студентите! Те, разбирате ли, не желаят да бъдат убивани! Тцтцтц - никакво възпитание няма днешната младеж! Вместо да каже "Как точно да застана за да ме утрепете по лесно?", той тръгнал да протестира. Срамота!
А нашите депутати направиха толкова много! Те се погрижиха и за здравето на българската нация - знаем че започнаха санитарно изтребване на раково болните. Тъй де - само грешни пари! Защо вместо това да не зарадваме някое депутатско детенце с нова кола? А нашият любим президент прославя надлъж и нашир нашата малка родина като изтребва световно защитени видове! Типична българска коледа!

Ами това е. Депутатите се обидиха и по тази причина излязоха във ваканция - нека да си починат (на ски в Австрия или на море в Саудитска Арабия...) от нашата неблагодарност. Ние неблагодарните бачкащи типове, които хранят нашите народни избранници... Как можем да омаловажим тазгодишния депутатски труд и вместо това да искаме от тях да спазват някакви си български закони и евродирективи? Колко сме нагли, направо не мога да се понасям!

Няма коментари:

Публикуване на коментар