20 януари 2009

Триглавата ламя пак ни излъга! Утре пак ще има протест!!

Източник: feelfriendly.com

Публикуваме, без редакция, писмото на един човек, който си е направил труда да провери, какво става със промените в Закона за горите обсъждани и гласувани в Парламента на Република България:
"След като видях вчера, че в Държавен вестник не е публикуван закона за горите, днес сутринта се обадих в редакцията да ги питам кога ще го публикуват. Отговориха ми, че още не са го получили. Обадих се в Президентството веднага след това и ги питах кога Президента ще го подпише и подпечата. Отговориха ми, че от Народното събрание не са им го изпратили още. В същото време на уеб сайта на ДАГ се качват текстове за заменки направени с дата 16.01 (да напомня, че закона се гласува в 9 сутринта и на практика всички заповеди са след неговото гласуване). Последното има морално значение, тъй като забраната за заменките влиза в сила от деня на неговото публикуване. Пирински (председателя на 40-то Обикновено Народно събрание) пое ангажимент закона да бъде публикуван във вторник, а сега виждаме, че Закона още не е изпратен на Президента. Шибаняците ще бавят до последно по всички инстанции. И така десетки или стотици заменки ще станат възможни..."
Това е достатъчно показателно за обсъжданията, решенията, големите и мъдри речи, обещанията, работата, надеждите и исканията. Всяка позиция трябва да се отстоява и преследва до нейното окончателно решаване в полза на обществените и граждански интереси в България.
Протестът ще е в Сряда 21 Януари от 15 часа пред Парламента
Вижте тук последния вариант на исканията на всички протестиращи

Няма коментари:

Публикуване на коментар