17 април 2009

ЗЕМЛЯНИТЕ ЩЕ ПРАЗНУВАТ ДЕНЯ НА ЗЕМЯТА В ОТГОВОР НА МАРСИАНСКИТЕ АТАКИ СРЕЩУ ОКОЛНАТА СРЕДА

СТУНДЖИ И ЕЛИЦА, Уикеда, Леб и вино, Теди Кацарова и Мерудия ще докажат,
че 22-ри април е ден като всеки – ден на Земята


Нa 22-ри април - един ден от всичките 365/6 в годината на Земята, всички земляни празнуват землянския си произход и се радват оосбено много, че не са от Марс и разполагат с благата ИМЕННО НА ТАЗИ ПЛАНЕТА – въздух, вода, растителност и разнообразни животинки.

Централното землянско управление (ЦЗУ), кани всички, които са се самоопределили като земляни, да празнуват, обичат и се радват всеки ден, но по наши сведения радостта ще ескалира особено на 22-ри април. Това се явява завършек на един съвестен априлски землянски месец на неуморни пролетни почиствания (http://mesecnazemiata.blogspot.com/) и най-официалният от Дните на Земята.

Всички марсианци, които нямат нашите землянски нужди от въздух, вода и почва и биоразнообразие, могат все пак да се чувстват поздравени, докато ние празнуваме с обич и красота Землянския си празник:

* 11.00 часа в градинката на Народното събрание всички земляни могат да посетят изложба на снимки на фотографите Евгени Динев, Валери Христов и Минко Михайлов, организирана от PhotoSynthesis, мястото за фотография, хора и идеи; ученици от Художествената гимназия и студенти специалност „плакат” в Художествената академия „ЗЕМЯТА. Нищо повече. Нищо по-малко”. Множество информационни материали и щандове за това как можем да живeем в хармония с природата – по по – землянски ще пресрещнат всеки, объркал се да мине през градинката в този ден. Във виртуалното протранство пък ще има откриване на изложбата «Oтражения» на Александър Иванов на www.photosynthesis.bg.

* Велосипедираните Земляни ще могат да се насладят на традиционно мощно critical mass - шествие в защита на чисто землянската ни нужда от въздух. Следете за подробности тук: criticalmasssofia.blogspot.com

* в 18.30 часа всички съвестни земляни, осъзнали, вече че със сигурност факта, че не могат и не искат да са марсианци, се събират пред Храм-паметника „Александър Невски” за най- дългото хоро в защита на землянските си нужди с музика на живо и събирачите на културни и музикални традиции - „Леб и Вино”; концерт-купонът ще продължи с участието на Елица и Стунджи, Уикеда, Мерудия и Теди Кацарова, които ще заковат землянските ни корени във въздуха и надеждата, че всеки ден си е наш - на земляните и не, не си го даваме за марсиански интереси!

Земята е на земляните, марсианците - на Марс!

П.С. ЦЗУ (централното землянско управление) благодари на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия, които посредством Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство по проект «За да остане природа в България» ни удариха едно финансово рамо за озвучаване, установяване и разпространяване на позитивно землянски мисли и чувства за Деня на Земята!

1 коментар:

  1. hi
    1-new section in English.
    will be expanded shortly.
    2 - Do I want to exchange links between our blogs?
    greetings

    ОтговорИзтриване