24 февруари 2012

В нагласения конкурс за директор на ПП "Витоша" победи ... Цеко Минев

Вижте тук
Както се очакваше, скалъпеният конкурс за директор на Природен парк "Витоша" беше с цел да бъде уволнен Тома Белев, и да бъде назначен лакей на мафиота Цеко Минев. От тук нататък очакваме застрояване на Витоша, довзривяване на морените и доунищожаване на парка. Вече всичко е в ръцете на Цеко. И за това носи отговорност управлението на ГЕРБ!
По-долу виждате позицията на служителите в ПП "Витоша"




И отзиви:
София, 24 февруари 2012 г. – Смяната на директора на Природен парк Витоша Тома Белев, обявена днес, е поредният подарък, който държавата прави на частни интереси и още една стъпка към застрояването на уж защитената територия с нова, три пъти по-голяма ски зона между Симеоново, Драгалевци, Алеко и Черни връх, предупреждава коалицията от неправителствени организации и граждански групи „За да остане природа в България”.

Послушковци или стражи на закона? [ 2012-02-24 ]
Продължават да отстраняват истински ангажираните и способни служители в структурите на МОСВ и МЗХ.
От години, за многобройните висящи проблеми, свързани с опазване на околната среда, най-честото оправдание на отговорните министерства е липсата на достатъчно хора и средства.
В същото време продължава систематичното отстраняване, именно, на някои от най-ангажираните и способни служители в Регионалните инспекции по околна среда и води, Регионалните дирекции по горите и Парковите дирекции.

(целият текст - в сайта на "Зелени балкани")

Няма коментари:

Публикуване на коментар