25 февруари 2012

Бойко Борисов: ще продължа да крада от държавния бюджет и да прехвърлям откраднатото в ПИБ

Не вярвате, че Бойко Борисов е казал това? Вижте тук:

Бойко Борисов: Изпълнихме си ангажимента и към ските, трябва да инвестираме милиарди

Накратко, това е изявлението на Бойко Борисов по време на посещението на незаконните стартове по ски в Банско, на незаконните писти в Национален парк Пирин. Също там е заявил, че незаконното строителство в защитената територия трябва да продължи - нова сеч, нови незаконни лифтове и нови постъпления за ски-федерацията, от там във фирмите на Цеко Минев, и от тях - в банката на Цеко Минев.

Неговият израстък, Росен Плевнелиев (за наше нещастие е президент), при даден сигнал от ББ е заявил, че и ние трябва да имаме същия брой ски-писти както в Австрия

Не ми е известно колко е запознат с географията нашият президент, но не би било зле да погледне картата на Австрия и да направи груба сметка колко е планинската и част. Предполагам, че Росенчо, в старанието си да се хареса на нашия супергерой ББ, не се е опитал да научи поне това, което знаят децата в шести клас. И вероятно не е обърнал внимание на Алпите, областта Каринтия и небезизвестния Тирол (поне да се беше сетил за едрите каки с руси плитки и много бири в ръце).

Та, ако нашето нещастно гербаджийско правителство реши наистина да цоца от данъците ни, за да прави същия брой писти и лифтове, както в Австрия, в най-скоро време ще оакваме да се появят ски-писти в Горнотракийската низина, Добруджа и Дунавската равнина. Може и в Ивайловградско - караш ски и късаш нарове по пътя си. Нямало сняг? И сняг ще ви направим. Децата трябва да карат ски. Няма деца ли? И деца ще ви направим!

Полудях ли? Ами в тази лудница, наречена България, управлявана вече 70 години само от идиоти, единственият шанс да се чувстваш нормален, е да се превърнеш в идиот.

Няма коментари:

Публикуване на коментар