29 февруари 2012

Жива верига в подкрепа на Тома Белев - да не допуснем Снежана Петрова/Цеко Минев до Витоша

Всеки работен ден
от 8:20 часа
пред Дирекцията на ПП Витоша, гр. София, площад Възраждане, ул. Антим 1


Приканваме ви утре, четвъртък 1 март (и всеки следващ работен ден) в 8.20 часа да се съберем за един час пред дирекцията на Парк витоша (площад Възраждане, ул. Антим 1) с плакати, които ясно да показват позицията ни за опорочения конкурс и отстраняването от длъжност на доказани специалисти. Нека да се хванем за ръце, да направим жива верига и да не допуснем Снежана Петрова до дирекцията на ПП Витоша.
От 29 февруари 2012 Парк Витоша има нов директор, Снежана Петрова – ландшафтен архитект без умения и опит в областта на защитените територии и парковите дела. Снежана Петрова не отговаря на условията на конкурса, тъй като образованието й не съответства на изискваното в конкурса (тя е ландшафтен архитект, а исканото образование е горско стопанство или екология със специализация опазване на горските
екосистеми). От осведомени източници знаем, че съпругът й е много близък с Цеко Минев.
Въпреки че е подадено обжалване на резултата от конкурса, въпреки острите реакции и становища, изпратени от десетки организации, фирми, университети и служители на природните и национални паркове в подкрепа на Тома Белев, Изпълнителната агенция по горите назначи новия директор днес.
Ние като граждани не можем да останем безучастни към тези събития, доказващи за пореден път, че цялата държавна машина работи за улеснение на частните икономически интереси на едни и същи бизнесмени без да признава правила, закони и морал.
Държавата неведнъж се опита да отстрани неудобния й Тома Белев, но с вашето участие и след направени серия от проверки в дирекцията, които не откриха никакви нарушения, постът му беше запазен. Нека и този път го защитим, какво и той години наред отстоява защитата на парка от посегателствата на мафията, нарушаваща закона.

Искаш да живееш дълъг, достоен и здравословен живот?
Да имаш достъп до всяка точка на България?
Да не си негър в собствената си страна?
И да оставиш богато наследство след себе си?
Ако искаш всичко това:
ИЗБЯГВАЙ ОТНОШЕНИЯ С ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА

ПИБ (FiBank) краде от държавата - от бюджета, от защитените територии, от правата ти. Краде от данъците които плащаш. Бойкот на ПИБ и Цеко Минев!
рекламно каре

1 коментар:

  1. Как общината затвори достъпа до Витоша и защо мълчи кметицата - разказано от хижарката на "Офелиите"
    http://e-vestnik.bg/14060/kak-obshtinata-zatvori-dostapa-do-vitosha-i-zashto-malchi-kmetitsata-razkazano-ot-hizharkata-na-ofeliite/

    ОтговорИзтриване