29 септември 2008

Стоящ протест и подписка срещу промените в Закона за лова

Стоящ протест и събиране на подписи срещу промените в Закона за лова и опазване на дивеча в градинката до Парламента в сряда, четвъртък и петък, 1, 2 и 3 октомври - от 8,30 до 14,30 часа в сряда и четвъртък и от 8,30 до 11,30 часа в петък.

Коалиция „За да остане природа в България” организира стоящ протест и събиране на подписи срещу промените в Закона за лова и опазване на дивеча в градинката до Парламента в сряда, четвъртък и петък, 1, 2 и 3 октомври . Призоваваме всеки, който има възможност, да мине през подписката в градинка между Парламента и Софийския Университет от 8,30 до 14,30 часа в сряда и четвъртък и от 8,30 до 11,30 часа в петък, когато ще се обсъжда и гласува Закона за лова в Народното Събрание.

Това е времето, в което можем да имаме най-силно въздействие върху решението на управляващите, както и да си поговорите за проблемите с експерти от екологичните организации. Доброволци на кампанията ще продължат да събират подписи и след заседанието.

Повече за проблемите в Закона за лова можете да прочетете на forthenature.org/actions/150 Нека ясно кажем на управляващото мнозинство, че приоритетите на България са различни от техните и на Президента ловни мераци!

Няма коментари:

Публикуване на коментар