27 август 2009

Нова версия на картата за GPS BulgariaPOI


Заедно с новия mGeoNavigator пускам същата карта и във версия за GPS. Както и предишните версии, картата е предназначена за GPS приемници на Garmin. Основният пакет се състои от карта с имена на кирилица и хоризонтали, която се чете с MapSource от компютъра. Ако имате нов модел на Garmin, който поддържа пълен знаков набор кирилица, опитайте да качите тази карта в устройството и пишете какво се получава.
За по-старите модели с памет под 1 MB (какъвто е моят GPS60), в пакета е добавен отделен изпълним файл, който качва в устройството карта с размер 954 KB. Тази карта съдържа същите точки като основната, но имената са транслитерирани на латиница и хоризонталите са спестени. В предишната версия се получи неочакван бъг в разчитането на картата при различни устройства от един и същ модел. По тази причина сега тя е още по-опростена.
Ако вашият GPS има памет над 6 MB, но няма кирилица, ви препоръчвам да свалите допълнителния файл poiBulgariaBIG.exe, който зарежда същата карта, но с хоризонтали и водни площи.
Картата е безплатна за некомерсиална употреба. Забранена е обаче за личности, свързани с унищожаването на природата.
Ако искате да свалите картата за вашия GPS, продължете тук. Моля, прочетете инструкцията за инсталиране много внимателно. При погрешно изпълнени стъпки е възможно картата да откаже да работи.
Съзнавам, че процедурата за инсталация е доста объркваща. Когато намеря време, ще направя нормален инсталатор.
(свалете картата от тук)

Няма коментари:

Публикуване на коментар