06 юни 2009

ЗЕЛЕНИТЕ сложиха точка пред Министерски съвет и Народното събрание

видео 1
видео 2
видео 3

От няколко дни из София се търкаля една голяма зелена... точка. Децата си играят с нея, възрастните я пипат за късмет. Тя поражда много въпроси – какво е това, защо е, откъде идва, накъде отива... Вчера (четвъртък, 4 юни) на обяд, точката намери изречението си. Нощта преди това в предизборния щаб на ЗЕЛЕНИТЕ се рисуваха букви, на следващата сутрин около 50 души се събраха, подредиха и потеглиха към Министерски съвет, минаха през подлеза и в точно определен момент се наредиха в една редица и се превърнаха в изречение: ”Сложи точка. Избери ЗЕЛЕНИТЕ! № 12”. За радост на нашите приятели журналистите и много туристи, второто изречение се подреди пред Народното събрание 15 минути по-късно: “Сложи точка. Гласувай за ЗЕЛЕНИТЕ! № 12”.


Точката е голяма и кръгла. Точката е Зелена. Точката слага край на безобразията в държавата, на безчинствата и измамите, на съсипването на най-ценното богатство на България – нашата уникална природа, на лишаването от право на глас на хората на България – право на глас за тяхното здраве, за техните пари, тяхната работа, за тяхното бъдеще.

ЗЕЛЕНИТЕ слагат точка. Защото не искаме да боледуваме от мръсния въздух, да пием вода от отровените реки, да не знаем какво ядем и пием, да не знаем защо боледуват децата ни, да не знаем рисковете за здравето си, за бъдещето си, да не знаем къде отиват парите ни, да не можем да говорим свободно – в Интернет, да изразяваме несъгласието си по улиците. Защото искаме да бъдем себе си, да сме тук и да се реализираме. За да сме щастливи в България.

Да защитим природата на България! Да върнем държавата на гражданите!
За да останат хора в България!
За да имаме право на глас и след изборите...
Сложи точка. Гласувай за ЗЕЛЕНИТЕ с номер 12!

www.zelenite.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар