30 юни 2009

Комунистите откачиха - блокирам вече пети домейн!

Извинявам се, ако посетителите на блога ми виждат негативни по смисъл реклами от БСП, от типа на "Костов е виновен", "Недей да гласуваш за Бойко щото Костов е виновен а той е гадняр" и т.н.
Когато видя подобни реклами, ги блокирам, но в случая са наляти страшно много пари за негативна кампания срещу Костов и Борисов. Не мисля, че комунистите имат право на това. Първо - това е некоректно и показва клеветническия характер на типовете с червено самосъзнание. Второ - Костов не е направил нищо, за което да бъде подведен под отговорност. За разлика от комунистическата сган, Костов не участваше в заменки, не влезе в голфаджийски далавери, не раздае плажовете и планините на мафията.
Не пиша това, за да защитавам Костов или Борисов. В този блог съм показал съвсем ясно, че ще гласувам за Зелените, но се чувствам длъжен да покажа неодобрението си към крайно некоректната агитация, която провежда БСП.
Има предположения, че БСП правят това с ясната цел да изгубят изборите. Причината е, че така опоскаха държавата, че се очертава кошмарна криза, несъизмерима със световната. Единственият начин да оцелеят, е да избягат от отговорност, като излязат в опозиция. Новото правителство ще е в бедствената обстановка на национална криза с неовладяема инфлация. Върху новото правителство ще се стовари отговорността за попарата, която надробиха БСП, ДПС и НДСВ. Няма нищо по-изгодно за БСП от опозицията.
В момента БСП хвърля огромни средства за да загуби. По улиците на града се разкарват коли с мегафони, от които крещят "Гласуваш ли за бойко, печели Костов". Google е насвяткан с реклами, гласящи: "Костов ще ти вземе парите чрез Бойко", при това така мултиплицирани под всевъзможни адреси, че е ужасно трудно да бъдат премахнати. БСП даже си позволява да притеснява хората по домовете им, като им пуска записи по телефоните.
Това е - БСП се заземява като "градивна и критична" опозиция на тези, срещу които провежда кампанията си.
Пак повтарям - не пиша това от симпатии към ГЕРБ или към Синята коалиция. Аз си имам вече решение да гласувам за Зелените. Иска ми се на тези избори всеки да си гласува за който е решил, без да се влияе от психиката на "полезния вот" или от апатията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар