01 юни 2009

Андрей Ковачев с бюлетина 12

източник: "Граждани за Рила"

ПОДКАНВАЩО ПИСМО ОТ ФЕН КЛУБА на
Андрей Ковачев
( a . k . a . Ендрю) - човекът, който и досега спасяваше българската природа, ще ни липсва, ако отиде в Брюксел, но се налага

За ТВОЙ евродепутат
от листата на ЗЕЛЕНИТЕ
бюлетина No 12
предай нататък!


Рила, Иракли, Странджа, Камчия, Пирин и всички други застрашени места се нуждаят силно от европейски депутат с лична кауза да ги защити. Почти всички успехи на българското природозащитно движение, тези години, малко или повече се крепяха и на активната подкрепа на зелени европейски депутати от другите страни. Депутатите, които преди ни подкрепяха в Европейския парламент, няма да са вече там, а и е крайно време български депутат да защитава интересите на българската природа - другото е парадокс.

Предлагаме ти да гласуваш за Андрей, защото той е човекът, за когото опазването на тези и други места е лична кауза от почти 20 години. Истината е, че българското природозащитно движение ще се чувства осиротяло без един от най-активните си и отдадени хора, но трябва да правим и жертви в името на българската природа. Твоята природа. Андрей е и един от малкото хора в България, който е експерт с нужния натрупан опит в Европа:

http://www.bulgariangreens.org/kandidat-deputati-za-evropejski-parlament-na-zelenite/#Andrej


И сега - най-интересното: сещаш се и сам, че всичко това ще има смисъл, ако препратиш нашата подкана на онези светли умове около теб, които все още не са изгубили надежда, че "адекватен" и "съвестен" могат да стоят пред думата "депутат"

Дата: 25.05.2009

Писмото се подкрепя лично от:
Борис Бъров – работи в BirdLife International , един от основателите на Коалиция «За да остане природа в България»
Веселина Кавръкова – програмен директор на WWF , един от основателите на Коалиция «За да остане природа в България»
Надежда Максимова – Инициатор на кампанията „Да спасим Иракли”, координатор кампанията „За да остане природа в България”
Тома Белев – член на управителния съвет на Зелени Балкани, един от основателите на Коалиция «За да остане природа в България», директор на Природен парк «Витоша»
Константин Иванов – ПР въвWWF, ПР в Коалиция «За да остане природа в България»
Йорданка Динева – един от участниците в кампаниите “Да спасим Иракли” и Граждани за Рила, работи в Българска фондация Биоразнообразие като координатор Коалиция «За да остане природа в България»
Елица Стоянова - участник в Коалицията "За да остане природа в България", администратор на сайта на Коалцията, програмист
Николай Николов - участник в кампанията "Граждани за Рила", програмист
Вера Петканчин – Граждани за Рила, Коалиция «За да остане природа в България»
Стефан Аврамов – експерт защитени територии и видове, работи в Българска фондация Биоразнообразие, участник в Коалиция «За да остане природа в Балгария»
Живко Богданов – координатор «гори» във WWF, участник в Коалиция «За да остане природа в Балгария»
Филка Секулова – работи в ЕС «За Земята», един от основателите на кампанията «Спасете Пирин»
Константин Дичев – Граждани за Рила, ескперт по гори
Андрей Ралев - дългогодишен колега на Андрей Ковачев в Сдружение за дива природа "Балкани", един от основателите на Коалиция за да остане природа в България.
Александър Дуцов - Председател на управителния съвет на Сдружение за дива природа "Балкани", един от основателите на Коалиция за да остане природа в България.
Янина Палкова - доброволец в кампаниите за опазване на природата

Няма коментари:

Публикуване на коментар