06 юли 2009

Следизборни въпроси

Честито - разбрахме че комунистите са се прецакали и с измислените от тях правила за "мажоритарно" гласуване. Разбрахме, че Бат'Бойко ще е новият премиер. До тук всичко е повече от добре.
Чухме обещания, че всеки който е злоупотребил, ще бъде наказан... Дали им стиска?
Дали ГЕРБ ще успеят да озаптят едрите олигарси, от калибъра на Цеко Минев, Красимир Гергов, Христо Ковачки, Георги Гергов и подобни типове? Дали Цеко Минев ще спре унищожаването на Витоша? Дали Георги Велчев ще демонтира незаконния си лифт и ще спре унищожаването на Рилските езера? Дали незаконните бардаци на Суис Пропъртис, които изникнаха на Иракли, ще бъдат съборени? Дали ще спре разрушителното застрояване на Родопите? Дали заграбеното чрез заменки ще бъде върнато на държавата. Дали Камчийски пясъци ще са отново защитена територия? Лужков ще върне ли на държавата устието на Камчия? Дали ще бъдат съборени бруталните строежи на Главболгарстрой, например онзи абсурд на Ропотамо? Дали онзи новоизникнал идиотски град в Батова долина ще бъде заличен? А дали голф-игрищата на Гергов край Каварна ще бъдат рекултивирани? Ще видим ли отново костенурки там? Ще спрат ли абсурдните строежи край Шабла и по целия Черноморски бряг? Ще спре ли изсичането и бетонирането на Пирин? Ще спрат ли "спонтанните" горски пожари и изкупуването на селски ниви
"на едро"? Ще бъдат ли градовете и селата без местни бейове?
Дали наистина Бойко ще въведе ред и ще спре едрата мафия? За момента никой не може да отговори, но ми се иска това да се случи. А ако не се случи - партии много!

Няма коментари:

Публикуване на коментар