09 юли 2009

Дизайнерски конкурс на природозащитна тема

източник: forthenature.org
Привет приятели, творци, дизайнери и природно вдъхновени хорa,
топлото време дойде и имаме удоволствието да обявим два конкурса за визия на тениски – дизайн на тениски на Коалицията „За да остане природа” и дизайн на тениски за кампанията за Рила.
Kакви тениски бихте носили лятото, с какви тениски бихте се радвали да видите хората около вас, какви тениски трябва да разпространят идеята за опазване на българската природа.
Измислете ги, нарисувайте ги и ни изпратете вашата идея на contact@forthenature.org до 19.07.2009. От всички изпратени визии от членовете на Коалицията ще бъдат избрани няколко, с които веднага ще щамповаме тениски.
Освен моралното удовлетворение за принос в борбата за опазване на чудната българска природа, победителите ще получат стимулиращи награди – платнени торбички в логото на Коалицията „За да остане природа в България”.
За вдъхновение, всеки получен дизайн ще качваме в галерия към сайта http://forthenature.org/gallery/169/ (стига вие да нямате нищо против да споделяте и да се раздавате на споделеното).
Повече за посланията, които искаме да носят тези тениски, вижте тук: http://forthenature.org/actions/209/ и тук: http://forthenature.org/news/819/
Файловете трябва да бъдат предоставени като картинка (например .jpg за галерията в сайта), а в последствие ще ни трябват и във файл в криви за печат (.eps, .crd, .pdf..). Картинките ще бъдат щамповани върху тениски с всякакви цветове, за това предпочитаме едноцветни визии (бели) или максимум дизайни с два цвята.

Слънце, усмивки и творческо вдъхновение на всички ви! Нека заедно разпространим посланието за опазване на природата и по-добър свят.

С обич,
Коалиция „За да остане природа в България”

Няма коментари:

Публикуване на коментар