13 април 2008

Голямо шествие за природата на 22 април!

източник "За да остане природа в България"

По случай Деня на земята на 22 април Коалиция "За да остане природа в България" и Сдружение "Велоеволюция" организират голямо вело- и пешеходно шествие под надслов "Обединени за природата - За да остане България".

Шествието, което ще завърши с концерт, е само част от проявите, предвидени да протекат през целия ден. На различни места в София от обяд ще бъдат разположени информационни щандове по конкретни проблеми, свързани с опазването на околната среда: глобалното затопляне и свръхконсумацията, свръхзастрояването на Черноморието, Родопи, Странджа, Иракли, Рила и ски курорти, цианиди, велоалеи, чиста и зелена градска среда. Ще бъде представена фотоизложба "Земята отдолу". Денят ще завърши с голямо вело- и пешеходно шествие в 19 ч. и концерт за природата от 20 ч.

Предстои да се уточни началната точка на шествието и мястото на концерта. Моля, посетете forthenature.org за повече подробности!

Всеки, който желае, може да се включи в подготовката за успешното осъществяване на акцията, като разпространява тази информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар