13 март 2009

ПЛАНИНИАДА НА ВИТОША - АЛТЕРНАТИВНИ ЗИМНИ СПОРТОВЕ

„Човек инстинктивно е привлечен от чистотата, красотата и свободата. Планината ни дава всичко това. Ние имаме късмет - тя е на един поглед разстояние. Нека бъдем по-мъдри и добри и оценим райското кътче Витоша без да нарушаваме крехкия баланс на живота там - просъществувал във времето.”

Елате и се насладете заедно с нас - на чистия въздух, хубавия сняг и прекрасните гледки, докато се учите как да оцелявате и забавлявате в планината през зимата.

ПЛАНИНАРИ, ЕКОЛОЗИ И СПОРТИСТИ ВИ КАНЯТ ДА ВИДИТЕ И ДА ИЗПРОБВАТЕ СЛЕДНИТЕ СПОРТОВЕ И ЗАНИМАНИЯ:

1. Ски с панти и колани
2. Splitboard
3. Snowkite
4. Kitewing
5. Ходене със снегоходки
6. Правене на иглу и снежни пещери
7. Лавинна безопасност

МЯСТО:
Витоша - 15-ти Март 2009 ( неделя ) от 10:00 до 15:00 часа
Над горна станция на Драгалевския лифт

Ще имаме томбола с награди и още изненади :)

Разполагаме с осигурен транспорт при предварително записване - автобус тръгващ в 9:30 часа от Националния стадион" Васил Левски” до удобна изходна точка за качване на Голи връх (след последната спирка на рейс 66 от столичен градски транспорт)
Моля потвърдете вашето участие на е-mail naplanina@mail.bg като посочите име и фамилия (ако сте повече от един - напишете имената на всички, които ще дойдат). Ще ви изпратим е-mail с потвърждение, че в автобуса има място за вас.

Събитието е организирано от доброволци, планинари и инструктори по алтернативни спортове и е подкрепено от Коалицията „За да остане природа в България”. Отпечатването на плакатите и наемането на автобусите се подпомага финансово от проекти на Българска фондация Биоразнообразие и ЕС "За Земята", осигурени от швейцарската фондация Terra Humiane и Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство.

Желаем ви здраве и късмет :)
http://forthenature.org/actions/181
http://www.surfkid.bg/vitosha

Няма коментари:

Публикуване на коментар