21 юли 2013

Стартира официално Антиправителствена информационна служба

От 21 юли стартира Антиправителствената информационна служба, която ще публикува и изпраща съобщения за случващото се на протестите срещу правителството на Пламен Орешарски. Тя ще се публикува в интернет на www.noresharski.com и в специални прессъобщения с по-важната и ексклузивна информация от протестите.

Утре, 22 юли (понеделник) в 10.00 часа, ще се състои и първата пресконференция – с участието на макроикономиста Георги Ганев на тема „Ненужната актуализация на бюджет 2013″. Мястото на провеждане е офиса на открито на Бетахаус на пл. Народно събрание 3.

Целта на новата информационна служба е да публикува точна и обективна информация за протестите срещу правителството. Информацията в него, както и във всяка информационна агенция, е безплатна и свободна за цитиране и препубликуване. Призоваваме медиите да се позовават на www.noresharski.com или на Антиправителствената информационна служба (АИС) при публикуване и препубликуване на наши информации. Запитвания към екипа можете да правите на e-mail адрес mail@noresharski.com.

Екипът на сайта е от хора с медиен опит, които ще работят на доброволни начала за каузата на гражданско общество в България. Нямаме спонсори или политически покровителства. Работили сме в различни медии и медийни кръгове и сега отделяме от свободното си време, за да не допуснем по никакъв начин управляващите да попречат на българските медии да отразяват протестите свободно и честно.

Освен разпространяването на новини, снимки и видео за медиите, Антиправителствената информационна служба ще организира и пресконференции по различни актуални теми, свързани с правителството и протестите. Те ще се провеждат на площадите „Независимост“ и „Народно събрание“ и ще се обявяват предварително на медиите.

Всеки може да изпрати новина, снимка и видео за www.noresharski.com, като на страницата „Изпратете сигнал“ има указания как това да стане анонимно и безопасно. Ние гарантираме за Вашата безопасност.

Нека работим заедно за една по-добра България. Вече вярваме, че това е възможно!

Екипът на Антиправителствената информационна служба



Няма коментари:

Публикуване на коментар