27 октомври 2013

Подкрепям протестиращите студенти от СУ

Свидетели сме на опит за потъпкване на гражданския протест на студентите от Софийския университет.
В момента "контрапротестиращи", предвождани от депутата от БСП Борис Цветков и престъпника с прякор Петното са влезли в Ректората и вандалстват, като целта им е да смачкат протеста. Далеч съм от София и няма как да помогна на студентите.
Единственото, което мога да направя, е да изкажа подкрепата си и да поискам заедно с тях оставката на кабинета "Орешарски". Подкрепям действията на студентите и се надявам към този протест да се включат всички студенти в България.

1 коментар:

  1. Анонимен28.10.13 г., 16:33

    Д-р Стоянов, радвам се, че и в нашия университет има хора, които подкрепят случващото се и не се притесняват да заявят позицията си относно случващите се безобразия в държавата.

    Тази сутрин се почудих каква ли е позицията на нашия Студентски съвет, но след кратко мислене реших, че по-скоро не искам да знам, защото ще ми стане наистина тъжно, че млади и уж образовани хора не могат да видят по-далеч от чинията с шопска салата.

    Тая някаква бледа надежда, че нашето ръководство ще последва примера на ПУ, но някак не разчитам на това. И ме е много яд, че не съм в България, за да окупирам АУ :)

    ОтговорИзтриване