05 юли 2009

Турска телевизия провежда агитация за двойно гласуване за ДПС

Турският канал в Истанбул „Румели-ТВ” провежда скандална пропаганда, която е пряко вмешателство във вътрешните работи на Република България. От тази медия призовават утре изселниците да гласуват два пъти – „единия път рано сутринта в 6.00 часа в Истанбул и след това да се качат на организираните автобуси и самолети, за да отидат в България и да гласуват втори път, за да има ДПС 70 депутати”
(повече - тук)
Вчера показаха и избирателните секции в Турция - без застъпници на опозицията.
Скъпи сънародници, този факт означава, че сме в условия на студена война. Всеки българин днес трябва да се чувства длъжен да гласува, за да не позволим на Турция да управлява страната ни!
Още малко по темата:
В 90% от секциите в кърджалийска област, основно в общините Черноочене, Ардино и Джебел се говори само на турски език, съобщават наблюдатели от ГИСДИ. Поради тази причина застъпниците на политическите партии, различни от ДПС, не могат да следят законосъобразността на изборния ден. Секретарят на комисията в село Железник, община Черноочене отваря всяка бюлетина, преди да бъдат пуснати в урните. Подадена е жалба до РИК за спиране на изборния процес. Това са само част от грубите нарушения, с които започна изборният ден в 9-ти кърджалийски многомандатен избирателен район, съобщават от ГИСДИ. Застъпници на ПП ГЕРБ не са допуснати в избирателните секции в селата Пряпорец, Железник и Каняк. Секция номер 3 в Джебел е преместена. В село Костино са дописани на ръка избиратели към основния списък. (още >>>)
ПАК ЛИ ЩЕ СИ СЕДИТЕ У ДОМА И ЩЕ МРЪНКАТЕ ЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ОТ ГЛАСУВАНЕ???

1 коментар:

  1. Анонимен5.07.09 г., 11:01

    При такива данни за изборния ден следва България да затвори границата с Турция до края на гласуването!

    ОтговорИзтриване